Ricardo Boechat, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti brazilieni, a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit şi a luat foc.

Nenorocirea a avut loc pe o autostradă din Sao Paulo.Potrivit BBC News, elicopterul s-a prăbuşit peste un camion aflat în mişcare şi a luat foc.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); }); Horoscop 12 februarie 2019.

Vacanţă exotică şi întâlnire cu un vechi prietenDoi oameni au murit, iar un al treilea a fost rănit.

Printre persoanele decedate se află şi Ricardo Boechat, unul dintre cei mai importanţi jurnalişti din ţara sud-americană.Şoferul camionului a fost salvat de medicii sosiţi la faţa locului. #BREAKING Ricardo #Boechat: #Brazil 🇧🇷 news anchor dies in helicopter 🚁 crash -reporters pic.twitter.com/LwYCqgQkgA — srb news (@srbnews0) February 11, 2019În vârstă de 66 de ani, Ricardo Boechat a câştigat de trei ori premiul pentru cel mai bun jurnalist al anului în Brazilia şi a moderat de nenumărate ori dezbaterile electorale la posturile de televiziune la care a lucrat.Colegii lui Boechat au transmis că este un moment extrem de trist pentru jurnalismul brazilian.

Today, Brazil lost one of its greatest journalists, Ricardo Boechat, after the helicopter he was in crashed in São Paulo.

My heart is heavy as I extend my deepest condolences to his family.

I am forever thankful for the impactful work he has done and the legacy he leaves behind. — Manu Macedo (@manuoumacedo) February 11, 2019 É com profunda tristeza e consternação que nós, da Rádio BandNews FM, comunicamos a morte do nosso amigo e âncora de todas as manhãs, Ricardo Boechat.

pic.twitter.com/McYnqVxujh — Rádio BandNews FM (@radiobandnewsfm) February 11, 2019Cu doar două ore înainte de producerea tragediei, jurnalistul vorbise la un post de radio tocmai despre tragediile petrecute în 2019, în Brazilia.A amintit de barajul care s-a rupt şi a provocat 325 de morţi şi incendiul de la baza de copii a echipei de fotbal Flamengo, în care 10 copii şi-au pierdut viaţa.

Sursa: Observator