Un român a înjunghiat și ucis în stradă o bătrândă de 83 de ani în localitatea Gloggnitz.

Tânărul a atacat-o pe pensionară cu un cuțit.

El este acum în custodia poliției austriece.Ioan P., un român de 38 de ani, a comis crima vineri după-amiază.

A atacat-o pe bătrână cu un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori, spune ziarul oe24.at.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 18 august 2019. În dragoste nu există coincidențeFemeia de 83 de ani, o austriacă, s-a prăbușit pe stradă și a murit de pe urma rănilor.

Românul a fost prins de poliție, iar arma crimei a fost găsită.

El și-a recunoscut fapta. ”Bărbatul este responsabil pentru crimă.

Procuratura a cerut ca suspectul de omor să fie menținut în custodie”, a precizat Erich Habitzl, purtător de cuvânt al procuraturii din Wiener Neustadt.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); Vezi 2 imagini în GalerieConform ziarului vienna.at, tânărul a fost dus la închisoarea Neustadt din Viena.

A fost interogat sâmbătă dimineață.Românul și-a amenințat și colegiiDeocamdată, motivul crimei nu e cunoscut de anchetatorii austrieci.

Românul a lucrat la o fermă din zonă.

Ziarul heute.at spune că, marți, Ioan P a fost implicat într-un alt incident, când și-a amenințat, tot cu cuțitul, doi colegi.Atunci, polițiștii nu au luat nicio măsură împotriva românului.

Ioan P.

a fost însă dat afară de la serviciu și era șomer.

Sursa: Observator