Un şef al poliţiei, RUPT ÎN BĂTAIE de un sportiv de performanţă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor

  • Post By us24.ro on 2017-11-03 15:20:56
  • 0 comments

Scene îngrozitoare în centrul Iaşului! Şeful Secţiei III de Poliţie Iaşi a fost bătut în plină stradă de un tânăr medaliat la mai multe competiţii sportive de judo.

Potrivit presei ieşene, băiatul s-a transformat într-un adevărat huligan în momentul în care poliţiştii au încercat să-l legitimeze.

"Mi-as dori ca autoritatea politistului sa nu scada ca urmare a unor astfel de incidente. Noi doar ne-am facut treaba", a declarat ieri, pentru BZI.ro, comisarul-sef Ovidiu Buculei.

Incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de un an, pe 4 august 2016.

Prima instanta a decis condamnarea huliganului la o pedeapsa de un an si trei luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. A batut doi politisti in plina strada, in centrul Iasului. Pentru un politist batut a primit noua luni de inchisoare, iar pentru al doilea, un an. Dupa contopirea pedepselor s-a ajuns la un an si trei luni.

Acum, Adrian Gheorghita Panainte, de doar 24 ani, asteapta verdictul judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, verdict care a fost anuntat pentru data de 10 noiembrie 2017.

Practic, asteapta sa-i fie redusa pedeapsa, după ce a depus la dosar mai multe copii ale diplomelor primite ca urmare a meritelor sportive.

citeste mai multe pe observator.tv

Comentarii