Tragedia s-a petrecut în 2017, după tânărul a mâncat un sandviș cu pui care era marinat în lapte bătut.

Tânărul se afla la un restaurant alături de prietenii lui pentru a sărbători ziua în care împlinea 18 ani, potrivit Daily Mail.

După ce i-a explicat cu atenție chelnerului că este alergic la anumite alimente, el a comandat un piept de pui la grătar, fără chifle sau sos, salată fără dressing și cartofi prăjiți.

După câteva înghițituri, tânărul a început să se simtă rău și să aibă o reacție alergică manifestată printr-un atac sever de astm.

El s-a prăbușit și și-a pierdut cunoștința în brațele iubitei lui.

Prietenii lui au chemat salvarea, însă la mai puțin de o oră, Owen a fost declarat mort.

La doi ani de la accident, autoritățile au concluzionat că angajații restaurantului nu i-au arătat tânărului documentul care specifică în detaliu ingredientele fiecărui preparat din meniu.

Asta deși Owen i-a alertat că are mai multe alergii.

Mai târziu, familia a aflat că și dacă i-ar fi arătat nu ar fi contat.

Faptul că este folosit laptele bătut pentru a marina carnea nu era specificat în meniu.

Sursa: RomaniaTV