Situaţie cel puţin bizară pentru un tânăr care, după ce a ajuns acasă, a descoperit că în apartamentul său intrase un străin.

Nu ca să fure, ci sa să îi facă curăţenie.Un bărbat din Boston a povestit pe Facebook experienţa neobişnuită, explicând faptul că incidentul a avut loc în timp ce el era la serviciu.Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); });}]); Horoscop 27 mai 2019.

Distracţie alături de cei dragi şi o iubire fără limiteNate Roman a venit acasă şi şi-a găsit casa “curată lună”, fapt ce l-a lăsat complet confuz pentru că el nu chemase nicio firmă sau persoană pentru curăţenie.

Paturile erau făcute, covoarele aspirate şi chiar toaletele curăţate.

El susţine că hoţul care a pătruns în locuinţa sa nu a făcut decât să-i “fure mizeria”.“Nu numai că nu a luat nimic, dar toată casa străluceşte de curăţenie.

A făcut paturile, a aspirat covoarele, a spălat toaleta şi a făcut un trandafir din hârtia igienică” a declarat Nate. Tot el a declarat că persoana în cauză a intrat prin uşa din spate pe care el o uită uneori descuiată. “Hoţul” a lăsat chiar şi un trandafir din hârtie igienică, pe sulul aflat lângă toaletă.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); “Nu am găsit niciun bilet, niciun mesaj înfiorător lăsat, nimic.

Cea mai bună teorie pe care o am în acest moment este că o menajeră a intrat accidental în casa mea, greşind adresa.

Este totuşi foarte foarte ciudat.

Nu m-aş fi gândit vreodată la aşa ceva” a mai spus tânărul. Povestea a captat atenţia internauţilor, devenind imediat virală.

Cei mai mulţi au spus că s-ar bucura şi ei dacă un asemenea hoţ le-ar vizita şi lor apartamentul.Au fost însă şi persoane care i-au sugerat tânărului să ia urgent măsuri pentru a evita astfel de întâmplări pe viitor: “Aş schimba încuietoarea şi aş pune o alarmă”.Potrivit Hindustan Times, Nate a declarat ulterior că a depus un raport la poliţie şi că există o investigaţie în acest caz.

Sursa: Observator