Victor Dăncilă a fost abordat pe Facebook de un internaut care l-a întrebat de ce n-a purtat cravată la ceremonia ocazionată de preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Fiul premierului în funcţie al României a stat în loja principală a Ateneului Român joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Victor Dăncilă, în calitate de funcţionar la Curtea de Conturi, acolo unde a fost angajat pe 29 ianuarie 2018, în ziua în care mama sa a depus jurământul de învestire în funcţia de prim-ministru al României, a stat alături de cei mai importanţi lideri ai Uniunii Europene. În discrepanţă cu eleganţa afişată de înalţii oficiali prezenţi la eveniment, fiul premierului a apărut într-un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât.

Un internaut i-a reproşat într-un mod ironic că vestimentaţia sa a fost inadecvată pentru un astfel de eveniment. "Bă lache, nu ai avut şi tu o cravată?

Te duci la Ateneu ca un boschetar?

Sărăcie". În replică, Victor Dăncilă i-a spus "Nam ba.

Drogalau de aici.

Saracie".

Conversaţia dintre cei doi a fost făcută publică pe pagina de Facebook a lui Oreste Teodorescu.

Victor Dăncilă a postat în 2018 pe contul personal de Facebook un mesaj agramat care-l vizează pe preşedintele Klaus Iohannis: "Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim.

Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea.

Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti!

Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!".

Sursa: RomaniaTV