„Nu văd nimic de condamnat în faptul că Moise a decis să părăsească tribuna din care comenta și să intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic (pe bani mulți) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent”, a scris pe pagina sa de Facebook Ponta.

Victor Ponta îi urează „succes” lui Guran, dar îl avertizează că este o diferență între „a sta în tribuna” și politica „din teren”.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); });   Citeşte şi: Rareş Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran, dar îl asigură că ar trebui să doarmă cu pistolul sub cap   googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); „Eu știu foarte bine diferența între a sta în tribună și a fi pe teren, între a spune cum trebuie făcut și a face direct - o să o vadă și Moise foarte repede (mai ales la USR - un partid unde toţi au problema aceasta de adaptare )”, îi transmite Ponta.

Președintele Pro România salută intrarea în politică a lui Moise Guran și îi transmite acestuia că pot fi „aliați” pe domeniul economic. „Deşi vom fi in echipe politice adverse îi urez succes / iar pe domeniul economic putem să fim din nou aliaţi!”, mai scrie Ponta.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); });

Sursa: RomaniaTV