„Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti parlamentarii / cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor.

Doua constatari suplimentare : 1.

Am crezut ca am trait cele mai dificile momente din viata mea politica inainte de motiunea de cenzura din Aprilie 2012 impotriva Guvernului PDL / sunt extrem de uimit si dezamagit sa constat ca ceea ce s-a intamplat in aceste zile - promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu . 2.

As vrea ca Dan Barna si colegii de la USR sa invete din lectia din aceste zile ca este usor sa-i critici pe altii / iata ca doi depuati pusi de ei pe lista (Oana Bizgan si Adrian Dohotaru) au batut palma fara niciun scrupul cu PSD si Dancila / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Deputatul independent de Cluj Adrian Dohotaru, ales pe listele USR, a obținut promisiunea ministrului Transporturilor că va interzice accesul bărcilor cu motor pe lacurile Tarnițași a Beliș-Fântânele, surse de apă potabilă pentru clujeni.

Deputatul Dohotaru și ministrul Răzvan Cuc au „parafat” înțelegerea live pe Facebook, cu o zi înainte de votul moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă.

Citește și: Premieră.

Votul la moţiunea de cenzură, negociat live pe Facebook.

Ce a promis ministrul Transporturilor VIDEO

Sursa: RomaniaTV