Un video dramatic a fost filmat la locul exploziei din Paris de un martor.

Bărbatul a surprins primele momente după deflagrația violentă de la brutăria din centrul orașului, care a ucis 3 oameni și a rănit peste 40.Înregistrarea video a fost filmată de la etajul 1 al clădirii din fața brutăriei unde s-a produs explozia.Articolul continua dupa recomandari googletag...display('div-gpt-ad-1508934226799-5'); }); Horoscop 13 ianuarie 2019. Șansă la dragoste și un cadou surprinzător”Mi-a explodat în față”Martorul, un italian, arată primele secunde după producerea deflagrației extrem de violente.

Clădirea cu brutăria și strada au fost devastate de suflul puternic.Pe înregistrare se aud alte explozii de la locul dezastrului.

Una, de intensitate mai mică, se produce la trecerea unui pompier.

Brutăria e mistuită de un incendiu.Apartamentul italianului, de asemenea, a fost distrus.

Nu mai are ferestre, iar în interior peisajul este șocant.

Martorul, de asemenea, a fost rănit.”Mi-a explodat pur și simplu în față”, spune italianul.În apartament locuia un alt bărbat, care, pe filmare, e în stare de șoc și strigă.

Martorul coboară la parter, unde peisajul e și mai dezolant.

Printre mașinile spulberate de explozie, pompierii intervin pentru salvarea victimelor.Filmarea continuă într-o clădire învecinată, de asemea afectată serios de explozie. Înăuntru sunt mulți răniți și alți oameni în stare de șoc.Dezastru de la o scurgere de gazeTrei oameni au murit și alți 47 au fost răniți în devastatoarea explozie de la brutăria de pe Rue de Trevise din centrul Parisului.

O scurgere de gaze a provocat dezastrul.

Cele trei victime sunt o femeie spaniolă și 2 pompieri.Pompierii fuseseră chemați după ce a fost depistată scurgerea de gaze.

Când au intervenit însă, s-a produs deflagrația.

Sursa: Observator