"Nu, nu o sa mai candidez la sefia PSD, voi candida la presedinta organizatiei nationale a femeilor PSD", a declarat Viorica Dăncilă luni seară.

După ce şi-a dat demisia de la şefia partidului, Viorica Dăncilă a fost numită preşedinte interimar al organizaţiei de femei a partidului.

Fostul premier şi lider PSD s-a declarat fidelăpartidului.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); "Raman alaturi de PSD, voi fi alaturi de echipa.

Am preluat interimar organizatia femeilor social democrate, ma simt foarte implicata in PSD si voi fi alaturi de noua conducere", a mai precizat Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv PSD se va reuni miercuri, în prima şedinţă după demisia de la şefia partidului a Vioricăi Dăncilă şi numirea lui Marcel Ciolacu interimar, scrie Agerpres, citând surse social-democrate.

Pe ordinea de zi a şedinţei CEx de miercuri vor fi chestiuni organizatorice şi legate de pregătirea Congresului PSD care ar urma să se desfăşoare în luna februarie a anului viitor.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Citeşte şi: PSD, primul Comitet Executiv după demisia Vioricăi Dăncilă de la şefia partidului

Sursa: RomaniaTV