Viorica Dăncilă, declarații: Principalul nostru adversar trebuie să fie guvernarea liberală, nu să ne atacăm între noi.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Nu înțeleg aceste declarații ale lui Paul Stănescu.

Paul Stănescu a fost singurul care s-a opus candidaturii mele la Preşedinţie.

Am discutat cu președintele Iohannis, dar niciodată despre PSD.  googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); }); Au fost discuții între premier și președinte, nu între președibte și liderul unui partid.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a dezvăluit, într-o conferință de presă, că Viorica Dăncilă a vrut să-l excludă din partid, după europarlamentare.

De asemenea, Paul Stănescu a mai spus că Viorica Dăncilă acceptase să nu organizeze ongres în 2019 și să nu candideze la președinție, dar că s-a răzgândit în urma unei discuții tete-a-tete cu Klaus Iohannis.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332257071-0'); }); Reacţia lui Klaus Iohannis: "Mi se pare foarte ciudată această abordare.

Nu, PSD a convins-o să candideze și mai bine întrebați la ei de ce, pentru că rezultatul e bine cunoscut" Citește și: Paul Stănescu, dezvăluiri despre Dăncilă: Acceptase să nu candideze, s-a răzgândit după o discuţie cu Iohannis.

Reacţia preşedintelui

Sursa: RomaniaTV