Cornel Galeş a recurs la un gest incredibil l scurt timp după decesul îndrăgitei cântărețe de muzică populară Ileana Ciuculete.

Bărbatul a angajat o florărie din Capitală pentru ca, în fiecare săptămână, să aducă la mormântul artistei trandafiri proaspeți.

Mai mult, a plătit o femeie care să facă curat și să întrețină mormântul Ilenei Ciuculete.

Suma imensă plătită de fosta iubită a lui Cornel Galeş ca să aducă în ţară trupul neînsufleţit.

Când şi unde are loc înmormântarea După ce Cornel Galeș a murit într-un accident rutier, ultima iubită a acestuia a promis că va duce mai departe această promisiune.

Confom Cancan, Viviana Mantoiu le-a spus apropiaților lui Cornel Galeş că se va ocupa personal de contractele pe care iubitul ei le avea.

Din câte se pare, femeia va plăti de acum înainte florăria cu care bărbatul avea contract, pentru a aduce flori proaspete atât la mormântul Ilenei Ciuculete, cât și la locul de veci al acestuia, din Cimitirul Străulești.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572331674877-0'); }); Detalii cutremurătoare despre noaptea în care a murit Cornel Galeş.

Prietena sa cea mai bună rupe tăcerea Ileana Ciuculete a murit în 2017, la vârsta de 64 de ani, din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică.

La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete: "La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat".

Cornel Galeş, confesiune înainte de MOARTE.

Care a fost singurul său REGRET googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1572332232519-0'); });

Sursa: RomaniaTV