Zeci de elevi din Satu Mare plecaţi în tabără la Costineşti au dormit pe jos, în tren, mulţi dintre ei pe holul din vagoane.

CFR le-a promis cuşete, dar i-a trimis 20 de ore pe drum în compartimente normale, de-a latul ţării.Imaginii incredibile au fost publicate de Presa SM, cu zeci de elevi care dorm întinşi pe podeaua vagoanelor de tren, în drum spre tabăra de la mare. În urmă cu aproximaitv două săptămâni, mai mulți părinți s-au revoltat, după ce CFR a decis să nu acorde unor elevi vagoanele tip cușetă promise pentru tabăra la mare. Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Criteo.events.push(function() {Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410627,"containerid": "Crt-1410627","overrideZoneFloor": false});}); Horoscop 14 august 2019.

Schimbare importantă şi o mare dezamăgireÎn lipsa unor condiții decente, fiind obligați să stea în scaun peste o jumătate de zi, obosiți, elevii s-au întins pe holuri.Copii întinși pe holuri, pe prosoape, chirciți în fața unor compartimente, semi-adormiți de zgomotul sâcâitor al trenului.

Acestea sunt imaginile publicate în presa locală.

Căldura, cele aproximativ 20 de ore până la destinație și oboseala și-au spus cuvântul, așa că tinerii au căutat soluții pentru a putea trage un pui de somn. Și-au căutat prosoapele de plajă și s-au întins pe unde au găsit loc.Peste 150 de elevi sătmăreni au participat la tabăra de la Costinești.

Cu câteva luni înainte, organizatorii au primit asigurări din partea CFR că aceștia vor călători până pe litoral în vagoane tip cușetă.

Cu câteva zile înainte de plecare, Compania s-a răzgândit și a precizat că nu va mai putea asigura toate vagoanele cușetă necesare.

Unii au avut noroc, alții urmau să stea 20 de ore pe scaun.

Elevii și-au primit diferența de bani înapoi.

cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1554898609444-0'); });}]); Criteo.events.push(function() { Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({"zoneid": 1410631,"containerid": "Crt-1410631","overrideZoneFloor": false});}); Părinții au reclamat și că, odată oprit în apropiere de Capitală, copii au fost ridicați de pe locuri de alți pasageri care, spun aceștia, ar fi avut locuri rezervate tocmai pe cele ocupate de copii.

Sursa: Observator