Externe

Preşedintele Serbiei a anunţat că fiul său este infectat cu COVID 19 şi internat

loading...

“Fiul meu cel mare este infectat cu noul coronavirus, iar starea sa clinică este de aşa natură încât a fost internat la spitalul de boli infecţioase”, a indicat Vucic într-o postare pe Instagram.

Nu se cunosc alte detalii deocamdată.

Danilo Vucic, 22 de ani (din prima căsătorie) este cel mai mare dintre cei trei copii ai preşedintelui sârb. Aleksandr Vucic mai are o fată şi un fiu din a doua căsătorie.

În Serbia, potrivit ultimelor date, miercuri erau 2.447 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a crescut la 61.

Anterior, autorităţile sârbe au solicitat ajutor Rusiei în lupta împotriva epidemiei, notează TASS.

Rusia a trimis în 3-4 aprilie în Serbia 87 de specialişti împreună cu echipamente şi tehnică medicală la bordul a 11 avioane-cargo Il-76, care au aterizat la baza Batajnica de lângă Belgrad în cadrul unui ajutor în lupta împotriva epidemiei de coronavirus, notează TASS. Operaţiunea a fost realizată de Ministerul Apărării rus, specialiştii trimişi în Serbia fiind tot din cadrul armatei ruse.

Citeşte şi: COVID-19. Ungaria se pregăteşte de ce-i mai rău, avertismentul premierului Orban. Ţara a anunţat vineri un număr record de infecţii

Sursa: RomaniaTV