Prima reacție a lui Gigi Becali, în urma scandalului în care a fost implicat părintele Calistrat: „Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o”

În urmă cu doar câteva săptămâni, părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisericii, în urma unor discuții mai aprinse care ar fi început chiar din timpul slujbei, iar, acum, Gigi Becali a spus ce părere are despre. cele intamplate.

 

Gigi Becali a spus, pentru prima dată de când părintele Calistrat a fost filmat lovind o femeie ie, ce părere are despre acest incident.

Milionarul este o persoană extrem de credincioasă și nu sa abținut din a-și face publică opinia.

 

Gigi Becali critică modul în care părintele Calistrat a reacționat

După ce părintele Calistrat a fost surprins lovind o femeie, lumea sa împărțit în două. Mulți au sărit în apărarea preotului, dar Gigi Becali a condamnat reacțiile duhovnicului. Acesta este de părere că vinovată pentru cele întâmplate această femeie, deoarece la instigat pe slujitorul Domnului.

 

Cu toate acestea, patronul FCSB a afirmat faptul că preotul  „are nevoie de smerenie”,  deoarece acesta este și motivul pentru care a fost supus unei asemenea încercări.

Mai mult decât atât, omul de afaceri susține că părintele Calistat a greșit atunci când, auzind relele pe care femeia i le-a dorit, ia urat și ei să aibă parte de același lucru, să nu aibă parte de un comportament firesc pentru un preot. .

 

„Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o. Nu e treaba mea să-l judec pe părinte, că e un foarte bun teolog şi îmi place de el. Dar trebuie să ştie că s-a permis asta pentru smerenie, pentru că are nevoie de smerenie la toată teologia pe care o are şi la toată trăirea, şi la toată lucrarea pe care o face.

 

gigi-becali-calistrat

Dacă-i spune Calistrat femeii ăleia că «să-ţi dea Dumnezeu ţie ce mi-ai făcut mie» … păi un duhovnic zice să te ierte Dumnezeu. Asta este răzbunare, nu e lucru duhovnicesc. Eu l-am văzut cum vorbeşte, este tobă de teologie, dar asta nu înseamnă acum că părintele trebuie să ne dorească nouă ce blestemăm noi sau dacă greşim ceva, ne dă părintele cu ceva în cap”, a spus Gigi Becali pentru romaniatv.net.

Gigi Becali insistă că femeile l-au provocat

Latifundiarul din Pipera este de părere că femeile știau că părintele Calistrat va reacționa în acest fel, motiv pentru care l-au provocat intenționat, conștient fiind de tot ceea ce a urmat să se întâmple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *