Stiri

Reacţia lui Ioniţă de la Clejani, după accidentul produs de Margherita pentru a condus drogată: “A fost o traumă pentru ea”

loading...

Ioniţă de la Clejani a spus că, în calitate de tată, a fost îngrijorat după ce a aflat că fiica sa, Margherita, a provocat un accident sâmbătă dimineaţă pe bulevarul Gheorghe Șincai din Capitală.

“Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău de atât. Nu a fost nicio victimă. Nu s-a întâmplat nimic foarte grav.

Margherita este bine la momentul ăsta. E acasă, se odiheşte. A fost o traumă pentru ea.

Maşina, dă-o încolo. Sunt nişte fiare. Am dus-o la reparat”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Viorica de la Clejani a cedat nervos după ce fiica ei s-a ales cu dosar penal. A agresat o echipă de jurnalişti

Cântăreţul a vorbit şi despre reacţia soţiei sale care a agresat o echipă de jurnalişti.

“Viorica, dacă se întâmplă ceva cu copiii ei, devine ca o leoaică ce îşi protejează puii. Orice mamă ar face la fel. Se comportă la fel: tremură toată”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Reacţia Poliţiei după accidentul provocat de Margherita de la Clejani. Dosar penal pentru fiica cea mare a Clejanilor

Ioniţă de la Clejani a refuzat că comenteze faptul că fiica sa s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa substanţelor psihoactive.

“Reacţia oficială a Poliţie! Ce să spun? I-a luat permisul. Să nu comentăm acest subiect. E treaba Poliţiei să spună aceste lucruri.

Eu nu cred nimic. Doar am fost lângă ea când a făcut accidentul ăsta”, a spus artistul, la România TV.

Fiica Vioricăi de la Clejani, implicată într-un accident rutier. Cântăreaţa se afla sub influenţa substanţelor halucinogene

Sursa: RomaniaTV