Externe

Regina Marii Britanii este furioasă! Gestul care a scos-o din minţi FOTO

loading...

Angajaţii Reginei, care se ocupă cu îngrijirea proprietăţii din Scoţia, imploră turiştii să nu mai folosească terenurile regale pe post de toalete publice sălbatice. Aceştia au postat pe reţelele sociale mai multe fotografi care arată hărtia igienică împrăştiată pe toată suprafa verde a proprietăţii. 

“Vă rugăm să vă amintiți că nu există toalete publice deschise apropiate în acest moment”, au scris pe Twitter reprezentanţii proprietăţii Balmoral. 

Whilst toilets are closed. If you need to pee, please do so at least 30 metres from lochs or streams. If you need to defecate, do so as far away as possible from buildings, paths, water courses and farm animals. Bury faeces in a shallow hole and replace the turf. pic.twitter.com/K4EfGGuAFf

— balmoralcastle.com (@Balmoral_Castle) June 28, 2020

“Cu tot respectul, toaletele sunt închise peste tot, iar oamenii mai trebuie să meargă. Nu există toalete regale la care să mergem”, a scris un utilizator în comentarii. 

Însă personalul a venit cu un răspuns la acest comentariu precizând că: “O parte din problemă este că vedem o mulțime de șervețele ne biodegradabile fiind aruncate în mediul rural. De asemenea, oamenii aleg să se elibereze chiar lângă poteci sau monumente aglomerate, mai degrabă decât să se mute un pic mai departe pentru a evita contaminarea.”

Problemele vor persista până când se vor deschide toaletele publice, iar angajaţii le recomandă turiştilor care aleg totuşi să se uşureze în timpul vizitelor pe proprietatea Reginei, să o facă cât mai departe de lacuri şi râuri, să folosească serveţele biodegradabile în locul celor comune şi să îşi facă nevoile cât mai departe de locurile populate. 

Sursa: RomaniaTV