Social

Scandal imens în familia lui Florin Salam. Acuzaţii şocante: “A omorât-o pe Fănica!”

loading...

Florin Albu susține că a fost atras într-o capcană și a fost convins să se căsătorească cu Nuți, sora lui Florin Salam.

“Acum am realizat despre ce a fost vorba şi în ce capcană m-a băgat pe mine. (…) Acum mulţi ani, sora lui Florin Salam, Nuţi… este măritată cu un albanez, Fabian, pe care îl ştie toată lumea. Este cumnatul lui Salam. Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat, eu fiind căsătorit cu nevasta mea, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: “De ce să mă cunun eu cu sora ta?”. Mi-a spus exact aşa: te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poată să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian”, a spus Florin Albu pentru SpyNews.

Fratele lui Florin Salam, noi detalii cutremurătoare: “Este aproape de moarte. I s-a făcut dializă şi este pe respiraţie artificială”

După ce au stat cununați vreme de trei ani, Florin Albu și Nuți, sora lui Florin Salam, s-au despărțit. Bărbatul a mai povestit că Nuți ar fi avut o viață trăită mai mult pe străzi și că se droga, dar și că la un moment dat a reușit să o corupă și pe Fănica, soţia lui Florin Salam!

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! “Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

“Femeia asta este femeia care a omorât-o pe Fănica, pe mama lui Betty şi a lui Dani, pe nevasta lui Florin Salam. Fănica fiind mică, avea 15, 16 ani, a corupt-o şi a injectat-o cu seringa ei, ea deja având hepatita C”, a spus Florin Albu.

Sursa: RomaniaTV