Stiri

Șeful Poliţiei din Miercurea Ciuc şi mai mulţi subalterni, anchetaţi pentru o petrecere în timpul stării de urgenţă

loading...

Un grup de ofițeri și subofițeri din cadrul Poliției municipiului Miercurea Ciuc ar fi organizat și participat în data de 2 mai, în plină stare de urgență, la un chef, până noaptea târziu, cu muzică, într-un cartier din oraș, în imediata vecinătate a unor blocuri. Portalul local indică faptul că printre petrecăreți s-ar fi aflat și șeful poliției municipale, comisarul șef Ghenci Nicolae.

Imagini scandaloase dintr-un salon de spital, cadrele medicale se distrează şi cântă “imnul COVID”. Poliţia a deschis o anchetă VIDEO 

Deranjați de gălăgia produsă de polițiști, vecinii au depus o reclamație la Poliție împotriva celor care au participat la petrecere. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat că a fost demarată o anchetă internă.

Un caz similar s-a petrecut și în aprilie. Alin Câmpean, șeful Poliției din Dej, și Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică în același municipiu, au fost fotografiați la petreceri cu personaje cunoscute în zonă drept interlopi.

Sursa: RomaniaTV