Simona Gherghe, foarte supărată pe mamele care o critică un mediul online: “Știți, genul ăla de persoană”

Simona Gherghe sa lovit de un fenomen foarte bine cunoscut, mai ales în mediu online. Cel al mamelor atotștiutoare, care dau mereu cu părerea și îi critică pe toți cei care nu fac cum cred că este mai bine.

Deranjată de comentarii primite atunci când a împărtășit o imagine din prima zi de diversificare alimentară a fiului ei, Simona Gherghe a realizat un clipuleț în care vărsă „frustrarea” și în care le transmite aceste persoane un mesaj.

 

Simona Gherghe, foarte supărată pe mamele care o critică

Celebra prezentatoare a fost criticata pentru mancarea pe care o are copiilor.

„M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care ma critică pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului să mănânce dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic”, începe Simona Gherghe povestea, adăugând rapid că, da, este vorba de plastic, dar. unul fără BPA, special pentru copii. „Ma făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat, da, sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”.

 

Dar nu acest comentariu a fost cel mai neplăcut pentru Simona Gherghe. Prezentatoarea a continuat cu cazul unei a doua mame, care a avut de adresat niște cuvinte ce au deranjat-o și mai mult.

„Mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce trecut, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița”, a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe: „Un pic de modestie nu ne-ar strica”

 

Atunci a oferit și lămuriri. Vedeta a spus că ia explicat doamnei cu pricina că fiul ei era în prima sa zi de diversificare, durata în care abia dacă se atinge de o furculiță sau două. Și deși a dat lămuriri, Simona Gherghe spune că nu a contactat deloc pentru mama cea nervoasă, care a venit din ce în ce mai agresivă.

A continuat menționând că se apoi atunci o mamă informată, care face tot ce-i mai bine pentru copilul ei, doar ea fiind în măsura să știi cum să crească și că mereu se consultă cu pediatrul său.

„Știți, genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și supremul”, a mai spus Simona Gherghe, care a concluzionat spunând că nu-și va permite niciodată să dea sfaturi și că mereu va asculta de medicul ei pediatru, nu de opiniile de pe Facebook sau Instagram. „Un pic de modestie nu ne-ar strica”, a tras Simona Gherghe linie, la final.

Simona Gherghe a făcut un anunț trist: „Nu mai e cu noi”

 

 

Simona Gherghe a făcut un anunț trist în mediul online. Prezentatoarea a adoptat o pisică, pe nume Bianca, dar sa stins din viata in urma cu aproape de 2 saptamani.

Prezentatoarea TV le spune fiicei și fiului său că Bianca este încă la spital, iar medicii încearcă să o vindece pentru a se întoarce acasă, însă este conștient că va trebui să le zică adevărul celor doi micuți mai devreme sau mai târziu.

 

 

„Între prima și a doua fotografie sunt 10 ani și o lună. Acum 10 ani și o lună, așadar, pe 24 septembrie, într-o zi caldă de toamnă, a venit în curte. Am găsit-o pe masă de afară, cum se vede și în imagine.

 

 

E prima ei poză. Era albă, albă și grațioasă, avea o frumusețe de prințesă, dacă ar exista așa ceva și în lumea felinelor. A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niște brânză. Cam asta mă gandeam eu ca ar putea să-i placă. Și pare ca ia plăcut, de vreme ce a rămas la noi. Bianca a fost prima mea pisică. Am avut doi caini, în copilărie și adolescență, pe Tina și pe Max, și eram mai degrabă genul care prefera câinii, în locul pisicilor”, a scris Simona Gherghe, pe pagina personală de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *