Externe

Soţia unui celebru fotbalist, prinsă cu o armă pe aeroport. Cum s-a scuzat superba blondă: A fost o neînţelegere

loading...

Bella Kolasinac deține pistolul pentru a putea lua măsuri de apărare după atacul din vara trecută asupra mașinii în care se afla fundașul și colegul său, dar și după amenințările primite ulterior din partea bandei de răufăcători.

Citește și: Un stadion legendar va fi demolat! Comisia pentru patrimoniu cultural a dat avizul pozitiv

Bella Kolasinac și-a luat permis de port-armă în Germania, dar nu s-a informat că pistoalele respective sunt considerate ilegale în Marea Britanie.  Polițiștii de frontieră de pe London Biggin Hill Airport i-au controlat bagajele la revenirea din Frankfurt și i-au descoperit arma, pe care Bella a declarat că dorea s-o folosească pentru autoapărare.

Soția fotbalistului riscă să facă pușcărie de până la șase luni, însă a fost eliberată după ce a plătit cauțiunea.

„E clar că a fost o neînțelegere. Pistolul era ambalat în cutie și nici nu avea baterii. Doamna Kolasinac a dat mailuri companiei aviatice să afle dacă poate importa arma, dar, din nefericire, a primit răspunsul că este ilegal abia în timpul zborului, când avea telefonul închis” , susține avocatul familiei Kolasinac

Kolašinac și Özil au fost atacați în luna iulie a anului trecut, pe o stradă din nordul Londrei, cu un cuțit de doi bărbați veniți pe un scuter care i-a blocat autoturismului mijlocașului german.

Sursa: RomaniaTV