Social

Surpriză la Antena 1! Prezentatoarea ştirilor revine la TV. O putem vedea la pupitrul Observator

loading...

Este vorba despre jurnalista Laura Nureldin, prezentatoarea ştirilor de la Antena 3. Acum, însă, o putem vedea în fiecare weekend la pupitrul Observator, după cum ea a anunţat.

“„De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?”

Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe.

La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.

Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am.

Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni”, a scris Laura pe pagina sa de Facebook.

„De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?” Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o…

Publicată de Laura Nureldin pe Marţi, 28 iulie 2020

Sursa: RomaniaTV