Social

Surpriză! S-a aflat cine este noul Burlac de la Antena 1. Îl cunoaşte toată lumea după ce a participat la Insula Iubirii

loading...

Inițial, s-a zvonit că Jador ar urma să primească acest job, însă Andi a fost ales, potrivit Viva.ro, care citează redactia.ro.

Citeşte şi Insula iubirii 2019. Un concurent şi-a îndeplinit cea mai mare fantezie. Avem imaginile, a intrat în cameră pe geam

Andi a devenit cunoscut datorită emisiunii Insula Iubirii, acolo unde a reușit să o seducă pe Hannelore, cea care era căsătorită cu Bogdan.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi’, a povestit Andi la momentul despărțirii de Hannelore.

Sursa: RomaniaTV