Stiri

Tatuajul pe care îl regretă. Un sportiv cere ajutor după amânarea Jocurilor Olimpice

loading...

Bucuria de a putea participa la Jocurile Olimpice a fost uriașă pentru Derlis Ayala. Imediat după ce și-a asigurat calificarea la competiția supremă, atletul paraguayan a ales să-și tatueze sigla pe gamba piciorului. Decizia s-a dovedit a fi neinspirată.Vestea amânării cu un an a ediției găzduite de Tokyo nu i-a picat deloc bine. Acum caută soluții salvatoare pe rețelele de socializare.

cX.callQueue.push([“invoke”, function() {}]);

Horoscop 24 martie 2020. Decizii importante și o rază de speranțăDerlis Ayala, încurcat de amânarea Jocurilor OlimpiceMaratonistul Derlis Ayala se vede pus într-o situație ingrată. În momentul în care și-a îndeplinit baremul de participare la JO a ales să își tatueze cercurile olimpice și “Tokyo 2020”. Decizia luată de CIO, de a amâna cu un an startul, l-a făcut pe paraguayan să ceară îndrumări pe instagram. “Este cineva care să ajute să pun 2021?” este mesajul transmis de Ayala.          View this post on Instagram                   Alguien que me ayude a poner 2021 🏃🏿‍♂️🏃🏿‍♂️🏃🏿‍♂️🏃🏿‍♂️🏃🏿‍♂️🏃🏿‍♂️ A post shared by Derlys Ayala OLY (@derlysrun) on Mar 24, 2020 at 8:52am PDT

Fanii lui au reacționat imediat și au găsit soluții. “Tokyo 2020+1” a fost varianta aleasă de cei mai mulți dintre urmăritorii lui. Din fericire pentru Derlis, japonezii au anunțat că nu vor face schimbări de imagine. Chiar dacă Jocurile Olimpice au fost amânate pentru 2021, denumirea oficială rămâne “Tokyo 2020”.În vârstă de 30 de ani, Ayala a participat la Jocurile Olimpice de la Rio (2016). A terminat atunci maratonul pe poziția a 136-a.

Sursa: Observator