Trupul Roxanei Donisan a ajuns la Suceava. Imagini emoționante de la căpătâiul româncei ucise de rechin

Trupul româncei ucise de rechin, în Egipt, a ajuns la Suceava. Oamenii au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Sâmbătă, trupul femeii ucise de rechin a ajuns în România. Roxana Donisan era funcționară la Direcția de Finanțe și a fost omorâtă în Egipt. Părinții femeii de 44 de ani au așteptat cu ochii în lacrimi, alături de toți cei prezenți, mașina mortuară care avea să le aducă fiica acasă pentru ultima dată.

Înmormântarea va avea loc astăzi, 11 iulie 2022.

A trecut mai bine de o săptămână de la tragedia care a șocat țara. Pe 3 iulie, Roxana a fost atacată de un rechin, pe o plajă din Egipt.

Acum trupul femeii, de 44 de ani, a ajuns acasă. Cadavrul a fost depus la capela Bisericii „Sf. Vineri”.

Roxana Donisan va fi înmormântată astăzi

Familia, amicii și apropiații româncei au venit pentru a-și lua rămas bun de la ea. În clipa în care sicriul a fost coborât din mașina mortuară părinții femeii au izbucnit în lacrimi și cu greu au putut să se mai stăpânească, femeia fiind unicul lor copil.

Sicriul cu rămășițele femeii a fost depus în capelă, iar ulterior toți cei prezenți au aprins lumânări, au adus flori și imagini și Roxana Donisan din vacanțele în care aceasta mergea și era atât de bucuroasă.

„Este foarte greu când moare o persoană tânără și mai ales în aceste condiții. Este foarte greu pentru părinți, pentru familie… chiar și pentru noi, preoții care slujim. E greu să te manifești, e greu să mângâi familia. Pentru că te întrebi de ce i s-a întâmplat acestei persoane, care era credincioasă, venea la slujbe, era pașnică, de ajutor. Dar întrebarea este cea mai păguboasă în astfel de momente. Pentru că nu există un răspuns.

Dumnezeu are planuri cu fiecare dintre noi. Ne rugăm lui Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei și să o așeze în locul în care merită, în Împărăția Sa”, a spus preotul care a săvârșit o slujbă la căpătâiul Roxanei Donisan.

Astăzi, începând cu ora 12:00, va avea loc slujba de înmormântare a femeii de 44 de ani. Oamenii își mai pot lua rămas bun de la ea astăzi, apoi ea va fi condusă pe ultimul drum în cimitirul Bisericii „Sf.Vineri” din cartierul George Enescu din Suceava.

De curând, a fost făcut public și raportul medicilor legiști cu privire la moartea șocantă pe care femeia a avut-o. În certificatul de deces al acesteia nu se regăsește nicăieri că ar fi fost mușcată de un rechin, ci că a avut un incident cu un animal.

„Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui incident cu un animal”, potrivit Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *