Un băieţel de un an și o fetiță de 2 ani și jumătate din Buzău au ars de vii în casă. Mama lor nu se afla cu ei în momentul tragediei

Doi copii au avut parte de un sfârşit tragic. Micuţii au ars de vii în casa cuprinsă de flăcări. Mama lor iese din locuinţă, când a văzut fumul gros a venit într-un suflet.

Când a încercat să intre în cameră, a fost prea târziu. Limbile de focnăpădiseră deja încăperă, iar copiii nu au putut fi salvati de femeia disperată.

 

Au murit sub privirile disperate ale mamei care nu ia putut salva

Dubla tragedie a avut loc în satul Sîrbești, din comuna buzoiană Vintilă Vodă. Femeia crește singura copiilor, tatăl lor fiind la închisoare. La momentul ardeului generalizat, casa, iar tavan se prăbușește. Potrivit reporterbuzoian.ro, casa se afla la cateva sute de metri de zona locuita, aproape de albia râului Slănic, motiv pentru care flăcările nu au putut fi observate de localnici.

Mama copiilor nu avea mutație în comuna Vintilă Vodă, dar Primăria și localnicii o mai ajutau cum puteau, de câte ori aveau ocazia.

 

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit la o locuință de pe raza localității Sîrbești, comuna Vintilă Vodă. Pentru stingerea acestuia au intervinit angajați ai Punctului de Lucru Beceni și ai Detașamentului de Pompieri Buzău. În urma incendiului au rezultat două victime, ambele decedate. Este vorba de un băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetiță în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni. A fost afectată o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Incendiul este localizat, iar pompierii intervin pentru lichidarea acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *