Un copil, în vârstă de doi ani, a murit de foame după ce a rămas singur acasă. Tatăl lui a murit în urma unui atac de cord

Clipe terifiante pentru un băiat de doar doi ani. Micuțul a murit de foame, după ce tatăl lui a murit în urma unui atac de cord, iar el a rămas singur acasă.

Tragedie fără margini într-o familie din New York. Tatăl și fiul de doi ani au murit în apartamentul lor, nu departe unul de celălalt. Victimele sunt David Conde Senior, 59 de ani, și micuțul David Conde Jr.

 

Bărbatul a murit acasă după ce a suferit un infarct, copilul, a rămas singur, a murit, în schimb, de foame.

Totul sa petrecut în Geneva, la aproximativ 45 de mile sud-est de Rochester și 55 de mile sud-vest de Syracuse, New York, în februarie anul trecut.
Dar abia acum a fost confirmată dinamică celor întâmplate, la nouă luni de la petrecerea evenimentelor.

Cum sa petrecut tragedia

 

Poliția a fost alertată după ce niciunul dintre membrii familii nu a reușit să ia legătura cu bărbatul de 59 ani timp de peste o săptămână.

Stâlpul casei a murit în mod natural. Tatăl minorului suferea de o „boală cardiovasculară”, a spus șeriful statului într-un comunicat, în timp ce cauza morții copilului a fost foametea.

„A fost întâmplător”, a adăugat acesta. „Se crede că domnul Conde a murit primul și că bebelușul nu a putut să obțină nicio hrană după ce tatăl său a murit”, se încheie declarația.

 

Apropiații familii sunt sfâșiați de durere. Tatăl și fiul au pierit în propria casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *