Stiri

Un inspector şcolar care s-a întâlnit cu miniştrii Educaţiei şi Mediului a fost confirmat cu coronavirus

loading...

Inspectorul şcolar are o funcţie de conducere în cadrul ISJ Iaşi şi a fost confirmat marţi seară cu coronavirus. Acesta nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi s-a testat. DSP Iaşi a declanşsat o anchetă epidemiologică în acest caz, iar toate spaţiile instituţiei au fost igieniezate.

Citeşte şi: Monica Anisie doreşte o ordonanţă de urgenţă pentru o reformă în educaţie: “Ordonanţa va cuprinde toate măsurile necesare”

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi, toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice”, au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă.

Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi, a declarat pentru Mediafax că „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiţia de contact pe care o are metodologia DSP-ului nu se pliază niciun contact cu doamna ministru”.

Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, relaţiile cu publicul se vor face online.

Sursa: RomaniaTV