Externe

Un supermarket a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, după ce o femeie a tuşit intenţionat pe ele

loading...

Femeia a intrat în supermarket și a început să tușească intenționat pe produsele de patiserie, carne, fructe și legume. Angajații magazinului au scos rapid produsele de pe raft și au sunat poliția. 

Poliția locală a declarat că femeia a tușit voit pe alimente și va fi urmărită penal, precizează CNN.  De asemenea, acesta va fi testată pentru coronavirus.

Angajații magazinului sunt de părere că femeia încerca să facă o farsă.

Citeşte şi: Când este cea mai contagioasă o persoană infectată cu COVID-19? Microbiologii au aflat de ce virusul se răspândeşte aşa de repede

Bilanţ coronavirus: 385 de decese înregistrate în statul New York, cu 100 în plus în 24 de ore

Numărul deceselor din cauza coronavirusului în statul New York, epicentrul epidemiei din Statele Unite, a crescut mult în 24 de ore, cu 100, adică au fost înregistrate 385 de la începutul epidemiei, a spus joi guvernatorul statului, scrie AFP.

Joi dimineaţă, statul de aproape 20 de milioane de locuitori a înregistrat mai mult de 37.000 de cazuri confirmate de coronavirus, faţă de peste 30.000 cu o zi înainte, a precizat Andrew Cuomo în timpul unei declaraţii de presă. 

Aceste noi cifre vin după numărul deceselor înregistrate în Statele Unite care au depăşit pragul de 1.000 miercuri seară.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1029 persoane infectate cu COVID-19 până joi, 26 martie. 123 de cazuri noi în ultimele 24 de ore         

Statele Unite, care iniţial au observat de departe răspândirea epidemiei în China şi apoi în Europa, sunt pe punctul de a depăşi Italia ca număr de cazuri de infectări cu coronavirus.                

Statul New York, care numără aproape 20 de milioane de locuitori, a înregistrat în acest stadiu aproape jumătate dintre cazurile americane, un număr de aproape 70.000 joi, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Sursa: RomaniaTV

Comment here