Politica

Violeta Alexandru susţine că PSD testează şi alţi candidaţi decât Gabriela Firea pentru Bucureşti. Cine a fost inclus în sondaj

loading...

Scandalul a izbucnit după ce Violeta Alexandru a scris pe Facebook că PSD realizează un sondaj pentru a testa încrederea cetăţenilor în alţi social-democraţi decât Gabriela Firea, în cursa pentru Primăria Capitalei. Cetăţenii care au completat chestionarul au fost întrebaţi cu cine ar vota dacă pentru funcţia de primar ar candida Cozmin Guşă, Vasile Dîncu sau Robert Negoiţă din partea PSD, avându-l drept contracandidat pe Nicuşor Dan.

“Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraş să testeze alţi candidaţi #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureştiul scapă de PSD la toamnă”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook, postând şi o fotografie a chestionarelor.

Ciolacu o atacă dur pe Violeta Alexandru, care a spus că Firea nu e susţinută de PSD la locale: “Doar o mincinoasă care dezinformează”

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu a anunţat că Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei şi că ea va câşgita aceste alegeri, având toată susţinerea partidului.

“Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creşterea pensiilor şi mărirea alocaţiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris liderul interimar al PSD pe Facebook.

După reacţia lui Marcel Ciolacu, Violeta Alexandru a publicat un nou comentariu pe Facebook: “cel autointitulat preşedinte PSD, că de ales nu l-a ales nimeni a sărit, la ordinul G. Firea, să spună că mint”.

“În ce sens aş minţi, Marcel Ciolacu? În Bucureşti se face un sondaj, despre care am aflat, chestionarul fiind aplicat unor oameni care mă cunosc şi care mi-au spus. Înţeleg din nervozitatea lui Marcel Ciolacu că o susţine pe Gabriela Firea. Văd că alţii din PSD, nu. Haos la PSD. Să o susţină Marcel Ciolacu dacă vrea, este şi mai bine pentru noi. Câştigăm fără probleme. Să luăm Bucureştiul înapoi, pentru bucureşteni”, a menţionat Violeta Alexandru, liderul PNL Bucureşti.

PNL promite peste 3.000 de kilometri de autostradă în 10 ani. Planul ireal de ieşire din criză al României. Lista tuturor măsurilor

Sursa: RomaniaTV